Coretan Memori Indah | Bahagian 1

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh…

Apa khabar iman?

Semoga sihat dan semakin mantap…

Ana Alhamdulillah..

Insya’Allah dalam proses pemantapan iman..

Mohon doa ya?

Dah lama juga tak post entri untuk blog tercinta ini ya?

Subhanallah jadi rindu pula..

Semalam jumpa orang yang betul-betul ana nak jumpa..

Nak tahu siapa?

Jeng.. Jeng.. Jeng..

 

Kenal tak siapa mereka berdua ni?😉 hikhik..

Berjalan almost 1 Bintulu bersama dorang Ahad tu..

Tapi tak sorang warga Bintulu pun perasan…

Eh.. Jap… Ada sorang..

Hihiiiii…

Nak tahu siapa mereka…

Mereka lah Ustazah Pilihan Aqidah & Ustazah Pilihan Firuz

Cantik dan comel, kan ciptaan Allah..?

Subhanallah memey comey belako…

Kisahnyeee…

Hari tu kan Maulidur Rasul

Jadi ana bangun awal sebabnya hari tu memang dah wat temujanji(non-official okay! *style UP Firuz :P)

Ana mesej kakak yang akan amek ana..

Kakak ni jadi bodyguard dorg.. Ngeh ngeh ngeh…😛

Mulanya.. Pagi tu ana pening… Pening yang amat-amat sangat…

Ana makan pill.. Pastu2..

Ana mesej akak tu…

“Assalam, akak.. Akak amek Hana jam brp ek?”

Tunggu funya tunggu funya tunggu…

Ikan tak timbul2…

Err.. ==” Apa kaitan dengan ikan…. (Merapu sat.. :P)

Tiba-tiba….

Handphone berbunyi…

Trett trett… Trett trett..

(To be continue……. ^_____^)

SMB

SARAWAK

070212

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s